Het team

Kapsalon Marja

We stellen graag onze toppers aan u voor.

Marja

Mijn naam is Marja, eigenaresse van kapsalon Marja. Al 30 jaar kapster, en 22 jaar mijn eigen zaak. Ik ben begonnen als heren kapster daarna het damesvak gedaan. Mijn specialiteit ligt bij het knippen, kleuren, en advies geven. Ook heb ik de barbier opleiding gedaan en volg ik regelmatig cursussen om bij te blijven voor de nieuwste trends. Ik geef de klant graag een blij en tevreden gevoel als ze naar huis gaan en daar word ik zelf ook heel blij van.

Danique

Mijn naam is Danique. Ik ben afgelopen jaar afgestudeerd als Salon manager (dames- en herenvak) en werk sinds mei 2018 officieel bij Marja. Mijn specialiteiten liggen bij kleuringen en dan voornamelijk highlights en balayage. Ik ga graag uitdagingen aan en sta open voor ideeën. Ook vind ik dat de wens goed gehoord moet worden.

Christa

Mijn naam is Christa. Ik ben reeds 30 jaar actief in het kappersvak waarvan 20 jaar met veel plezier bij Kapsalon Marja. Mijn specialiteit ligt op het gebied van korte kapsels het zo genaamde ‘snijden’. Verder vind ik het sociale contact met onze klanten erg leuk en staat aandacht voor de klant voor op.

Esther

Vanaf het begin werkzaam in de kapsalon met Marja, inmiddels alweer 30 jaar! Door veel trainingen te volgen en mijn interesse in het kappersvak, blijf ik graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Net als mijn collega’s ben ik erg blij als de klant met een glimlach in de stoel zit en de deur uit gaat met een goed gevoel. Ik ben een allround kapster, voor (heel) jong tot oud, man of vrouw, knippen of kleuren, kom maar op!

Dajenne

Ik werk al 22 jaar met veel plezier bij Kapsalon Marja. Mijn specialisatie is het heren vak, vooral knippen en opscheren, daar ligt mijn passie. Uiteraard heb ik ook veel ervaring in het knippen van dames en kinderen. Het leukst aan mijn vak vind ik het gezellig praten met en luisteren naar klanten en als ze dan blij de deur uitgaan, dan ben ik ook blij!

Debby

Net als Marja ook een echte Cothenaar en inmiddels 35 jaar alweer actief in het kappersvak. Ik ben een allround kapster, die zowel wassen als knippen leuk vindt, in model föhnen vind ik vooral leuk. Werken in de kapsalon spreekt me erg aan omdat het erg afwisselend is, de omgang met klanten in natuurlijk het allerleukst, mensen weer tevreden de deur uit laten gaan, daar doe ik het voor!

Heidi

Naast allround kapster, zorg ik mede voor de inkoop en bestellingen van onze producten, we hebben een heel uitgebreid assortiment en daarover geef ik ook graag advies. Ruim 17 jaar alweer werk ik bij Kapsalon Marja. Heren en dames, knippen, kleuren etc. ik vind het allemaal erg leuk om te doen. Nu Cothen steeds groter wordt, vind ik het ook een leuke uitdaging om ook weer nieuwe klanten te leren kennen en hun wensen in te vullen. De beste reclame is mond tot mondreclame, dus ook bij mij is de klant koning.

Ellen

Marja en ik werkten al samen voordat Marja haar eigen salon startte, al meer dan 30 jaar actief in het kappersvak dus. Ik haal heel veel voldoening uit het knippen, wassen en watergolven van senioren. Als allround kapster knip ik uiteraard ook jonge klanten en luister ik graag naar de wensen van de klant. Hoewel ik in Utrecht woon, kom ik altijd met veel plezier naar Cothen om veel bekende gezichten en kapsels in mijn stoel terug te zien. Mijn baan geeft me veel voldoening en plezier.