Het team

Kapsalon Marja

We stellen graag onze toppers aan u voor.

Marja

Mijn naam is Marja, eigenaresse van kapsalon Marja. Al 30 jaar kapster, en 22 jaar mijn eigen zaak. Ik ben begonnen als heren kapster daarna het damesvak gedaan. Mijn specialiteit ligt bij het knippen, kleuren, en advies geven. Ook heb ik de barbier opleiding gedaan en volg ik regelmatig cursussen om bij te blijven voor de nieuwste trends. Ik geef de klant graag een blij en tevreden gevoel als ze naar huis gaan en daar word ik zelf ook heel blij van.

Danique

Mijn naam is Danique. Ik ben afgelopen jaar afgestudeerd als Salon manager (dames- en herenvak) en werk sinds mei 2018 officieel bij Marja. Mijn specialiteiten liggen bij kleuringen en dan voornamelijk highlights en balayage. Ik ga graag uitdagingen aan en sta open voor ideeën. Ook vind ik dat de wens goed gehoord moet worden.

Christa

Mijn naam is Christa. Ik ben reeds 30 jaar actief in het kappersvak waarvan 20 jaar met veel plezier bij Kapsalon Marja. Mijn specialiteit ligt op het gebied van korte kapsels het zo genaamde ‘snijden’. Verder vind ik het sociale contact met onze klanten erg leuk en staat aandacht voor de klant voor op.

Esther

Tekst volgt.

Dajenne

Tekst volgt.

Debby

Tekst volgt.

Heidi

Tekst volgt.

Ellen

Tekst volgt.